BLOG

Aké písmo použiť a tlačiť efektívne?

Hovorí sa, že diabol sa skrýva v detailoch. Určite budú mnohí z vás s týmto známym anglickým príslovím súhlasiť. Aj z bežného života pravdepodobne poznáte, že na prvý pohľad bezvýznamné maličkosti dokážu neraz podstatným ...

07.06.2018


Akú tlačiareň vybrať do domácnosti?

Doslúžila vám tlačiareň, no ani po prezretí ponuky viacerých e-shopov nie ste o nič múdrejší? Stále sa neviete rozhodnúť akou tlačiarňou nahradiť starú a v hlave vám vŕta červík pochybností? Úprimne povedané, ani ...

06.06.2018


Náš e-shop Mojetonery.sk, Phobosstudio, SNP 1155P/21, Bojnice, IČO: 41596404 (ďalej len „správca“) jasne a otvorene oznamuje ako spracováva Vaše osobné údaje v súlade s NARIADENÍM EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochrane fyzických osôb v súvislosti s spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES, všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov (ďalej len ako „GDPR“). Prečítajte si aj Zásady ochrany osobných údajov (odkaz).

 

V záujme transparentnosti tejto zásady poskytujeme podrobné informácie o tom, ako a kedy používame súbory cookies.  Na našom webe spracovávame súbory cookies potrebné na fungovanie webových stránok a na analytické účely a v prípade Vášho súhlasu aj na personalizáciu reklám.

 

ZÁSADY SÚBOROV COOKIES

verzia 1. účinná dňa 25. 5. 2018

 

Čo sú cookies?

Cookie je malý textový súbor, ktorý sa uloží vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení a je opätovne používaný počas vašich ďalších návštev. Vďaka cookies si navštívené webové stránky pamätajú vaše úkony a nastavenia, ktoré ste na nich vykonali, takže tieto údaje nemusíte zadávať opakovane, zlepšujú a zjednodušujú vašu návštevu webu.

 

Aké cookies používame?

Existujú dva typy súborov cookies, trvalé a dočasné (session cookies alebo relačné súbory cookies). Trvalé cookies sú uložené ako súbor vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení, a to najdlhšie v trvaní 24 mesiacov mimo lokálnych cookies na zapamätanie popup okna a cookie DO NOT TRACK. Session cookies sú uložené dočasne a zmiznú potom, ako zavriete prehliadač. Pokiaľ sa prihlásite do registrovaného účtu, použijeme trvalé súbory cookies napríklad na uloženie vami zvoleného tovaru do nákupného košíka. Session cookies používame keď použijete funkciu Filter produktov, a tiež k tomu, aby sme skontrolovali či ste prihlásený, alebo či ste do svojho nákupného košíka vložili nejaký tovar.

 

Aké osobné údaje spracovávame?

Súbory cookies zhromažďujú informácie o používaní našich webových stránok. Tieto informácie zahŕňajú typ internetového prehliadača a operačného systému, ktorý používate, názov domény miesta, z ktorého sa pripájate (IP adresa), dátum, čas a trvanie návštevy, počet návštev, priemerný čas strávený na našich webových stránkach a stránky, ktoré zobrazujete. Súbor cookies obsahuje tiež jedinečné identifikačné číslo, ktoré identifikuje váš prehliadač. To nám pomáha rozpoznať váš prehliadač keď znova navštívite naše webové stránky. Rovnako sledujeme ako vyhľadávate na našich webových stránkach a aký tovar si prehliadate.

 

Účely spracovania osobných údajov

Správca môže zákonne používať súbory cookies za účelom merania návštevnosti webu a prispôsobenia zobrazenia webových stránok, lebo  sú spracovávané na základe oprávneného záujmu správcu podľa čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR, nie je teda vyžadovaný váš súhlas. Dáta, ktoré zhromažďujeme, môžu byť takisto použité na marketingové účely priamo vám na mieru, na to ale potrebujeme váš súhlas.

 

Ako sú cookies využívané na cielenie reklamy?

Na identifikáciu produktov, ktoré vás môžu zaujímať, môžeme zhromažďovať informácie o navštívených stránkach alebo o produktoch, ktoré ste si zakúpili, aby sme mohli predávať tovar priamo vám na mieru. Spolupracujeme s miestami elektronického obchodovania aby sme zákazníkom ponúkali cielenú reklamu. Reklamujeme prostredníctvom vlastných bannerov na našich webových stránkach a webových stránkach tretích strán. 

Keď navštívite našu webovú stránku, webové stránky tretích strán (napríklad stránky nášho obchodného partnera) alebo kliknete na reklamu nášho e-shopu, vaše webové aktivity môžu byť sledované prostredníctvom súborov cookies. Súbory cookies tretích strán vytvárajú naši obchodní partneri, ktorí inzerujú naše služby na iných webových stránkach. Naši marketingoví partneri môžu poskytnúť svoje vlastné súbory cookies na zobrazenie personalizovaných reklám, ktoré súvisia s našim e-shopom.

Vaše údaje nikdy neposkytujeme, nepredávame, ani nevymieňame s tretími stranami za účelom obchodovania.

 

Súhlas s ukladaním cookies v prípade personalizácie reklám

Aktívnym zaškrtnutím možnosti „Súhlasím“, ktorá nasleduje za upozornením v hornej časti webu, znejúce nasledovne: „Prevádzkovateľ webu, spoločnosť Phobosstudio, so sídlom SNP 1155/21, Bojnice, IČO: 41596404, ako správca osobných údajov, spracováva na tomto webe cookies potrebné na fungovanie webových stránok a na analytické účely a v prípade vášho súhlasu taktiež na personalizáciu reklám. Prečítajte si Zásady súborov cookies.“  udeľujete súhlas so spracovaním osobných údajov za účelom zbierania údajov o chovaní návštevníkov na našom webe na dobu, ktorá je uvedená ďalej pri jednotlivých cookies. Súhlas je možné vziať kedykoľvek späť, a to pomocou zmeny nastavenia príslušného internetového prehliadača. Máte právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas so spracovaním osobných údajov (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovať prístup k svojim osobným údajom (čl. 15 GDPR), právo na ich opravu (čl. 16 GDPR) alebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na obmedzenie spracovania (čl. 18 GDPR), a vzniesť námietku proti spracovaniu (čl. 21 GDPR), máte právo na prenositeľnosť týchto údajov k inému správcovi (čl. 20 GDPR), ako aj právo podať sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov, ak máte podozrenie, že naša spoločnosť pri spracovaní osobných údajov postupuje v rozpore s GDPR (čl. 77 GDPR). V prípade uplatnenia vyššie uvedených práv sa môžete obracať na kontaktnú osobu Róbert Gatial.

 

Kontrola nad súbormi cookies

Cookies z vášho počítača alebo mobilného zariadenia môžete ľahko vymazať pomocou vášho prehliadača. Návod ako používať súbory cookies a ako ich odstrániť nájdete v „Nápovede“ svojho prehliadača. Môžete nastaviť blokovanie súborov cookies, alebo že si prajete byť informovaní vždy, keď do vášho počítača alebo mobilného zariadenia bude odoslaný nový súbor cookies. Ďalej si môžete nastaviť anonymný režim, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o chovaní návštevníkov webu. Vezmite, prosím, na vedomie, že pokiaľ sa rozhodnete blokovať cookies, nebudete môcť využívať výhody všetkých funkcií.

 

Pokiaľ nevymažete súbory cookies zo svojho prehliadača, môžeme tieto údaje použiť na tieto účely:

poskytnutie vhodnejšej reklamy na základe vášho záujmu
poskytnutie agregovaných hlásení aktivity reklám inzerentom a webom hosťujúcim reklamy
poskytnutie webom a majiteľom aplikácií údaje o tom, ako návštevníci využívajú tieto weby alebo aplikácie
detekcia a obrana proti podvodu a iným rizikám, ochrana užívateľov a partnerov
vylepšenie našich produktov


Cookies tretích strán

Cookies tretích strán používame na zhromažďovanie štatistických údajov v súhrnnej podobe pomocou analytických nástrojov, ako je Google, Google Analytics, Facebook Pixel. V takom prípade sa zhromaždené dáta posúvajú týmto poskytovateľom služieb tretích strán za účelom ich spracovania. Používame taktiež inzertné funkcie služby Google Analytics a Facebook Pixel. Podrobnosti a možnosť, ako sa zo služby odhlásiť, nájdete tu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/, https://www.facebook.com/policies/cookies/. Používame cookies tretích strán trvalé i dočasné (session cookies). Trvalé cookies sú uložené vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení, a to najdlhšie po dobu 24 mesiacov.

 

Prípadne ďalším poskytovateľom spracovateľských softwarov, služieb a aplikácií, ktoré však v súčasnej dobe správca nevyužíva.

Správca neovláda cookies z webových stránok tretích strán. Tretie strany zodpovedajú za to, ako fungujú ich cookies a ako sú spracovávané osobné údaje.

 

Na čo sa cookies používajú?

Súbory cookies umožňujú rozpoznať vaše zariadenie, zabezpečiť váš prístup na registrovaný účet a náš web všeobecne a pomáhajú nám predkladať vám relevantné reklamy v prípade udelenia súhlasu.

 

Kategórie použitia:


Popis
Overenie
Pokiaľ ste prihlásený na e-shop, súbory cookies nám pomáhajú ukazovať vám tie pravé informácie a prispôsobiť vaše prostredie.


Zabezpečenie
Súbory cookies používame ako podporu funkcií zabezpečenia a za účelom zaistenia neoprávnenej aktivity. 


Preferencie, funkcie a služby
Súbory cookies nám tiež udávajú aký tovar preferujete a aké sú vaše obľúbené produkty. Taktiež vám môžu uľahčiť vypĺňanie formulárov na e-shope. 


Reklama
Súbory cookies používame k tomu, aby sme vám zobrazovali relevantné reklamy na webe e-shopu a mimo neho. Súbor cookies môžeme použiť aj k tomu, aby sme zistili či ľudia, korí videli určitú reklamu, neskôr navštívili stránku inzerenta a vykonali tam nejakú akciu (napr. stiahli dokument alebo uskutočnili nákup). Podobne aj naši partneri môžu použiť súbory cookies na to, aby zistili, či sme reklamu zobrazili a aký mala účinok, alebo aby nám poskytli informácie o tom, ako na reklamy reagujete. 


Výkon, štatistika a výskum
Súbory cookies nám pomáhajú zistiť ako náš web funguje v rôznych lokalitách. Taktiež používame súbory cookies za účelom pochopenia, zlepšenia a prevádzania výskumu produktov, funkcií a služieb, vrátane vašich prístupov na e-shop z iných webov, aplikácií či zariadení, ako sú váš pracovný počítač, či vaše mobilné zariadenie. 

 

Osobný odber na viac
než 700 miestach po celej SR
Pohodlne v sobotu a vo väčšine aj v nedeľu.

Doručenie aj v sobotu

Overené zákazníkmi

Vyzdvihnite si kdekoľvek

Mapa stránok | © 2013 - 2018 Mojetonery.sk | Created by ShopionVšetky použité značky sú majetkom ich oprávnených vlastníkov a slúžia len na zobrazenie kompatibility. Všetky obrázky sú ilustračné.